Gezocht: expositieruimte

expositie ruimte gezocht

Het lijkt nog ver weg, maar het gaat sneller dan je denkt. Op 3, 4 & 5 november 2017 staat het Kunstlijn Haarlem weekeinde weer in de spotlights. Kunstenaars openen de deuren van hun atelier. En zoals gebruikelijk trekken tienduizenden bezoekers langs onze deelnemers en hun werk. Tenminste… als hun atelier een beetje in de loop ligt. Dat gaat helaas niet voor iedereen op. En dus proberen kunstenaars een openbare ruimte te vinden om hun kunstwerken te kunnen vertonen.

Nog…..

0Weken0Dagen0Uren0Minuten

Expositieruimte gezocht

Kunstlijn Haarlem doet een oproep aan winkeliers en andere gegadigden om expositieruimte beschikbaar te stellen. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat een kunstenaar werk kan ophangen in een winkelruimte. De winkelier biedt dan ook gelegenheid aan de kunstenaar om bezoekers te informeren over het aangeboden werk. Wij willen ons daar verder niet mee bemoeien.

Het is dus aan iedereen om daar zelf goede afspraken over te maken. Maar we denken dat het voor iedere ondernemer wel duidelijk zal zijn dat elke kunstliefhebber ook een klant voor hun winkel kan worden.  Dus grijp je kans! Extra publiek in je zaak én mooie kunst om zelf ook van te genieten. Doe je mee?

Reageer op dit bericht

Zoek je ruimte of wil je op een  oproep reageren? Of bied je zonder meer ruimte aan? Geweldig! Gebruik dan de reactiemogelijkheid onder dit bericht. Deelnemers kunnen dan het beste de link naar hun portfoliopagina plaatsen. Dan is meteen duidelijk wat voor werk verwacht kan worden. En een beetje reclame kan natuurlijk nooit kwaad.

1 antwoord
 1. Gerard Veldman
  Gerard Veldman zegt:

  Geachte lezers,
  ik had een mooie expositieruimte geregeld, maar helaas door verkoop van het pand kan die toezegging helaas niet meer doorgaan.
  Ik ben al geruime tijd bezig met een teken project om een jaar lang elke dag een gezicht te tekenen. Nu het einde van het project in zicht is heeft het geheel een lengte gekregen van ongeveer 14 meter lang. Het lijkt mij geweldig als ik dit werk in zijn geheel ergens kan exposeren, want dan heeft het de meeste impact. Dus mocht u een ruimte beschikbaar willen stellen, Héél graag!

  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Gerard Veldman
  06-14229782

Reacties zijn gesloten.