Beam

Geannuleerd

De geplande Beam This! avond van 28 april a.s. gaat NIET door. Het is geen afstel, maar uitstel. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de facebookpagina van Beam This.


Beam This! is een nieuw initiatief voor mediakunst in Haarlem. Initiatiefnemer is de Haarlemse kunstenaar Herman van den Heuvel. Hij ging op zoek naar partners en vond deze bij Kunst centrum Haarlem en 37PK. Beam This! is een unieke aanvulling op het rijke cultuuraanbod van de stad en biedt kunstenaars de gelegenheid hun mediakunst in de publieke ruimte te projecteren.

Beam This!

Beam This! is gebaseerd op Bring Your Own Beamer (BYOB): prik een datum, zoek een plek en nodig kunstenaars uit om met een projector hun werk te laten zien. Het is een internationaal concept van internetkunstenaar Rafaël Rozendaal. ‘BYOB is een zoektocht naar de mogelijkheden van het medium projectie’, aldus Rozendaal, het is een open source concept, dus het staat iedereen vrij een BYOB-event te organiseren’. Inmiddels is BYOB in steden over de hele wereld uitgevoerd.

Doe je mee?

Er komt  in het najaar van 2018 een speciale Beam This! editie.  Deze speciale editie beloofd een overweldigende mix van kleuren, beelden en beweging op wanden, plafonds, vloeren, panelen en 3d-installaties. Tijdens deze avond projecteren mediakunstenaars hun werk tegelijk in één ruimte. Er is heel divers werk te zien: video, interactieve installaties, animaties, video-mapping en slideshows.

Zijn er nog kunstenaars die denken dat hier hun werk ook geprojecteerd kan worden? Je kan je nog aanmelden. Meer informatie staat op de facebookpagina van Beam This!