Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ARCHITECTURAL HEALING met o.a. Christel Bouwmeester-Wassenaar

6 oktober t/m 11 november

- €7,50

Christel Bouwmeester-Wassenaar is een van de vele kunstenaars die te gast zijn tijdens het evenement ARCHITECTURAL HEALING in de voormalige Koepelgevangenis (in de weekeinden) van 6 oktober t/m 11 november 2018.

ARCHITECTURAL HEALING

Kunstenaars met verschillende achtergronden (beeldende kunst, fotografie, video, muziek, architectuur, design) zijn uitgenodigd om zich in te leven in het voormalige gevangenisgebouw en kunstwerken te realiseren/presenteren die een bijzonder licht schijnen op heden, verleden en toekomst van de Koepel. De expositie bestaat uit drie delen: ‘Open de Cellen’, ‘Open de Koepel’ en het project ‘Knock on the door before you enter’ met werk van kunstenaars met een migratie/vluchteling achtergrond.

Deelnemende kunstenaars zijn ondermeer: Frederique Albert-Bordenave, Ivo Bol, Marissa Evers, Gijs Frieling, Allard van Hoorn, Hans van Houwelingen, Job Koelewijn, Charlotte Koenen, Krijn de Koning, Jeroen Kramer, Alexa Meyerman, Semna van Ooy, Anastasija Pandilovska, Marc Ruygrok, Sandro Setola, Agniet Snoep, Jean Marc Spaans, Studio LA, Marjan Teeuwen, Dickens van der Werff, Peter Zegveld.

Wij laten graag het werk zien van Christel Bouwmeester-Wassenaar die ook staat ingeschreven bij Kunstlijn Haarlem. Let op, deze expositie vraagt een entree prijs van € 7,50, ook tijdens Kunstlijn Haarlem.

Christel was 23 uur opgesloten in een eigen cel (#35) en werd op die manier aan het werk gezet om aan haar expositie te werken. Die expositie zal dan straks ook in die cel te bewonderen zijn. De 23 uur verwijst naar het oude regime van de gevangenis waarin gedetineerden 23 uur lang opgesloten zaten en dan maar 1 uur werden gelucht.

Meer info: ARCHITECTURAL HEALING

Kunstlijnpagina Christel Bouwmeester-Wassenaar

Open de Koepel – Architectural Healing | De Koepel, Harmejansweg 1, Haarlem | 6 Oktober – 11 November | Tijdens Kunstlijn Haarlem geopend van 11 – 18 uur |  entreeprijs: € 7,50.

Voor meer informatie en overige openingstijden: OPEN DE KOEPEL

Gegevens

Begin:
6 oktober
Einde:
11 november
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://cityscapesfoundation.nl/nl_NL/Home/0/61/

Locatie

De Koepel van Haarlem
Harmenjansweg 4
Haarlem, 2031 WK
+ Google Maps
Website:
https://opendekoepel.nl/

Gegevens

Begin:
6 oktober
Einde:
11 november
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://cityscapesfoundation.nl/nl_NL/Home/0/61/

Locatie

De Koepel van Haarlem
Harmenjansweg 4
Haarlem, 2031 WK
+ Google Maps
Website:
https://opendekoepel.nl/