Kijk voor openingstijden op de website van deze locatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Artvark in Castellvm Aqvae

10 februari t/m 11 februari

artvark

Op 10 februari van 11 tot 17 uur en op 11 februari van 11 tot 14 uur is de 4e release van Artvark te bezoeken in Castellvm Aqvae. U bent van harte uitgenodigd.  Artvark toont een mooie selectie met bijzondere kunst van Margriet van Galen, Hester Schrofer, Ciska Jonkers & Anouk Rosenhart.

Margriet van Galen zal tijdens de opening van deze expositie (zaterdag 10/2 om 11 uur) haar nieuwe boek ‘Eilanden‘ presenteren. Dit boek is vormgegeven door kunstenaar Rogier Polman en laat analoog geschoten foto’s zien die Margriet heeft gemaakt tijdens eenzame zoektochten in het ruige landschap van verschillende eilanden.
De jonge fotografe Hester Schrofer werkt heel anders. Zij maakt foto’s met behulp van haar iPhone en legt op die manier op geheel eigen wijze haar kijk op de wereld vast.
En dan het werk van Cisca Jonkers. Zij maakt collages van eigen foto’s e found footage waarna ze deze met een ragfijn borduurwerk van een nieuwe laag voorziet.
Tot slot aandacht voor de jonge kunstenares Anouk Rosenhart. Zij heeft met een opleiding in Italie zich weten te bekwamen in het maken van mozaïek-werk. Haar ontwerpen zijn fris en van een bijzondere schoonheid.

En of dit allemaal niet genoeg is zal er natuurlijk ook weer het nodige design te zien zijn. Kortom: deze expositie van Artvark bij Castellvm Aqvae is een plek in je agenda meer dan waard.

Gegevens

Begin:
10 februari
Einde:
11 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Castellvm Aqvae
Hoge Duin en Daalseweg 21b
Bloemendaal, 2061 AE
Website:
http://castellvmaqvae.nl/index.html

Gegevens

Begin:
10 februari
Einde:
11 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Castellvm Aqvae
Hoge Duin en Daalseweg 21b
Bloemendaal, 2061 AE
Website:
http://castellvmaqvae.nl/index.html