Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Kloostergangen in Kleur!

11 april t/m 18 mei

Kloostergangen

Van 13 april t/m 18 mei 2018 zijn kleurrijke werken van 13 beeldend kunstenaars te bezichtigen in de Kloostergangen van Stadhuis Haarlem.

De dertien exposerende beeldend kunstenaars zijn allen lid van de KZOD en zijn: Mary Admiraal, Marja van Bezu, Christina Breevoord, Rob Clous, Monique Dukker, Marja ten Hoorn, Olga van der Klooster, Coby Kluitman, Jacintha Reijnders, Jacqueline van Rosmalen, Emilio Sanchez Diaz, Connie Vlasveld en Ellen Wolff.

Kleur

De Kloostergangen in Kleur wordt een expositie over de ervaring met én de beleving van kleur in een kunstwerk. Een interessant uitgangspunt. Reken maar dat hun “kleurrijke” ontboezemingen de moeite van uw bezoek meer dan waard zullen zijn.

Opening

De tentoonstelling is in De Kloostergangen (Grote Markt 2) gedurende alle werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur  te bezichtigen. De opening wordt op vrijdagmiddag 13 april om 16.00 uur verricht door Pieter Berkhout, beeldend kunstenaar en docent aan de Kunstacademie Haarlem – Leiden. Pianist Michiel Brinkmann zal dan voor een muzikaal intermezzo zorgen.

Gegevens

Begin:
11 april
Einde:
18 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Kloostergangen
Grote Markt 2
Haarlem, 2011 RD
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
11 april
Einde:
18 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Kloostergangen
Grote Markt 2
Haarlem, 2011 RD
+ Google Maps