Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dreef Exposities: BEGRENSD OPPERVLAK – DROOMLANDSCHAPPEN

16 maart t/m 11 mei

droomlandschappen

Van 16 maart t/m 11 mei 2018 is de tentoonstelling ‘Begrensd Oppervlak – Droomlandschappen’ te zien in Paviljoen Welgelegen aan de Haarlemse Dreef. In de reeks Dreef Exposities besteed de provincie Noord-Holland aandacht aan het werk van Noord-Hollandse kunstenaars en de Kunstcollectie van het Provinciaal Bestuur.

Begrensd Oppervlak Droomlandschappen

Deze expositie laat het werk zien van Jacqueline Lamme, Jet Nijkamp, Mai van Oers, Jacobien de Rooij, Tessa Verder en Mirjana Vrbaski.

In een begrensd oppervlak tonen deze zes uitzonderlijke kunstenaars hun actuele kijk op een eeuwenoud kunsthistorisch thema: het landschap. Hun visies op het landschap of details daarvan worden getoond in monumentale tekeningen, schilderijen of grootschalige foto’s. Hun individuele, onderzoekmatige aanpak is telkens weer verrassend.

De feestelijke opening is 16 maart 2018 om 17:00 uur. Aart van der Kuijl, curator Dreef-exposities, zal de tentoonstelling inleiden en de kunstenaars kort interviewen. De tentoonstelling is voor het publiek vrij toegankelijk op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding is van Mirjana Vrbaski, zonder titel, drieluik, foto op glas, 2018

Gegevens

Begin:
16 maart
Einde:
11 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
Haarlem, 2012 HR

Gegevens

Begin:
16 maart
Einde:
11 mei
Evenement Categorie:

Locatie

Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
Haarlem, 2012 HR