Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paviljoen Welgelegen: expositie 10 jaar Haarlems Sieraad Collectief

4 november 2017 t/m 12 januari 2018

HSC-agenda_ua

Het Haarlems Sieraad Collectief is sinds 2007 actief. Destijds opgericht om sieraadkunst als autonome kunstvorm te promoten en om het bestaande productieklimaat te verbeteren.

Creativiteit, ambachtelijkheid en professionaliteit vormen de onderlinge binding tussen de leden van HSC. Hun individuele werk is wereldwijd bekend, opgenomen in tal van museumcollecties, en wordt vertegenwoordigd door gerenommeerde sieraadgaleries.

De verscheidenheid aan inspiratiebronnen en diversiteit in visie en werkwijze zijn zichtbaar in materiaalgebruik, vormgeving en technieken. Deze combinatie maakt een bezoek aan deze jubileum tentoonstelling van het Haarlems Sieraad Collectief een absolute aanrader.

Parelsnoer

Naast de expositie in Paviljoen Welgelegen in het Provinciehuis van Haarlem kunt u tijdens Kunstlijn Haarlem ook het parelsnoer volgen dat door de stad loopt. Op 10 locaties in de stad wordt eerder gemaakte sieraadkunst van de leden van het collectief gepresenteerd. De locaties zijn: Archeologisch museum, ABC Architectuurcentrum, Kloostergangen, Winkel Teylersmuseum, De Vishal, Noord-Hollands Archief, Bibliotheek, Kunst Centrum Haarlem, Weidesign en Toneelschuur. Kijk voor meer pagina op de groepspagina van het Haarlems Sieraad Collectief.

Informatie

Opening 4 november om 11.00 uur

Openingstijden:

werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens Kunstlijn Haarlem ook geopend in het weekeinde van 4 & 5 november van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Locatie

Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
Haarlem, 2012 HR

Locatie

Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
Haarlem, 2012 HR