Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Infiltration: Roze Kunst @ Station Zandvoort

8 juli t/m 19 augustus

Op uitnodiging van het Zandvoorts Museum is er deze zomer een POP UP expositie van de Roze Kunstlijn in het stationsgebouw van Zandvoort aan Zee. INFILTRATION is te zien op zondagen tot 19 augustus 2018.

Infiltration

De Roze Kunstlijn is een jaarlijkse expositie  van ‘roze kunstenaars’ die hun werk presenteren tijdens Kunstlijn Haarlem. De POP UP expositie in Zandvoort bestaat uit een grote etalage en is daarmee deze zomer dagelijks te bewonderden tot 19 augustus.  Het laat een wisselende opstelling en inhoud zien. Naast naakt en portretten zijn er ook  enige objecten uit de collectie van het Zandvoorts Museum te zien.  Curator van deze expositie is Fred Rosenhart. Het werk linkt overigens aan  ‘Pride at the Beach’, wat dit jaar op 30 juli t/m 1 augustus in Zandvoort aan Zee wordt georganiseerd.

De expositie INFILTRATION opent zeven zondagmiddagen haar deuren om de kunst van dichtbij te kunnen bekijken en biedt ook gelegenheid om aanwezige kunstenaars te spreken.

Openingstijden

Vanaf 8 juli tot 19 augustus 2018 geopend op zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.
Op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Street Parade

Noteer ook in je agenda de Street Parade op maandag 30 juli. Om 15.00 uur is op het Stationsplein de aftrap met de speciale Pride at the Beach ‘Street Parade’. Deelnemers verzamelen maandag 30 juli tussen 13.00 en 14.00 uur. Een kleurrijke parade leidt de bezoekers via de boulevard naar het centrum en naar het openingsfeest op het Raadhuisplein.

Het hijsen van de regenboogvlag om 16.00 uur op het Raadhuisplein is het startsein voor de Opening Party. Het belooft een fantastisch feest te worden met allerlei optredens en DJ’s.

Infiltration

 

Gegevens

Begin:
8 juli
Einde:
19 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Pop Up Zandvoorts Museum – NS Station Zandvoort
Stationsplein 6
Zandvoort, 2041 AB
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
8 juli
Einde:
19 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Pop Up Zandvoorts Museum – NS Station Zandvoort
Stationsplein 6
Zandvoort, 2041 AB
+ Google Maps