Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maak kennis met de makers van MAAK

2 november t/m 4 november

MAAK

Gelukkig beseffen we steeds meer dat de aarde ons niet in grondstoffen kan blijven voorzien in het tempo waarmee we deze nu verbruiken. Dit inzicht heeft invloed op hoe kunst en design tegenwoordig tot stand komt. Laat je tijdens Kunstlijn Haarlem bij MAAK Haarlem en Kweek Design inspireren op het gebied van onderzoek en hergebruik.

MAAK

MAAK biedt in Haarlem onderdak aan bedrijven die werkzaam zijn in de innovatieve maakindustrie. Je vindt er een mix van ambachtelijke maakbedrijven met een link naar 3D printen, superspecialisten die gebruik maken van de allernieuwste digitale maaktechnieken. Maar ook bedrijven die actief zijn in het hergebruik van materiaal en circulaire economie.

Bij MAAK openen tijdens Kunstlijn Haarlem zeker 10 maakbedrijven hun deuren en demonstreren hun innovatieve, duurzame en circulaire producten en 3D-maaktechnieken.

MAAK

Een gameroom, 3D-printers, lasersnijmachines, rookkanonnen, vlammenwerpers, robots en nog heel veel meer…

Leef je uit in de gameroom van Veldtwerk met tafeltennis, een flipperkast en tafelvoetbal, Hoor alles over CNC-frezen en 3D-printen. Kom meer te weten over circulair ontwerpen in de antieke bus van Het Vuilrak en kijk live naar de 3D-print-robotarm van HB|3D en de lasersnijmachines van De Snijmeesters.

Neem een kijkje in Aterlier RD waar ze hun werk hebben gemaakt om van oud materiaal rookkanonnen, vlammenwerpers en robots te bouwen. En natuurlijk kun je ook gewoon genieten van mooie eerlijke producten van wol, leer, staal en echt hout.

Openingstijden tijdens Kunstlijn Haarlem

2, 3 & 4 november 2018, 11.00-17.00

Gegevens

Begin:
2 november
Einde:
4 november
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,

Locatie

MAAK
Oudeweg 91 - 95
Haarlem, 2031 CC
+ Google Maps
Telefoon:
023 8200587
Website:
https://maakhaarlem.nl/

Gegevens

Begin:
2 november
Einde:
4 november
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,

Locatie

MAAK
Oudeweg 91 - 95
Haarlem, 2031 CC
+ Google Maps
Telefoon:
023 8200587
Website:
https://maakhaarlem.nl/