Kijk voor openingstijden op de website van deze locatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Plastic Utopia in Fotogalerie De Gang

12 februari t/m 28 april

plastic utopia

Van 12 februari t/m 28 april 2018 exposeert Henri Blommers zijn fotoserie ‘Plastic Utopia‘ in Fotogalerie De Gang. Dit fotoproject laat de impact zien van  consumptie op onze omgeving. Zal al het plastic dat in de natuur terecht komt uiteindelijk wel worden geabsorbeerd of juist niet?  En wat zullen de effecten op lange termijn zijn op de plantenwereld om ons heen?

Deze serie van fotograaf Henri Blommers is een ode aan de natuur en hoopt tegelijkertijd dat de natuur uiteindelijk krachtig en flexibel genoeg is om het afval te kunnen absorberen.

De opening van Plastic Utopia vindt plaats op zaterdag 10 februari om 16.00 uur in de kerkzaal van de Doopsgezinde kerk, ingang Frankestraat 24. Henri Blommers en Merijn Tinga (Plastic Soup Surfer) worden daar geïnterviewd door Joep Stassen. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door Lost Cabin. Aansluitend kan tot 18.00 uur de foto’s worden bekeken.

Fotogalerie De Gang

Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van de Doopsgezinde Gemeente.

Openingstijden: Maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur.

Gegevens

Begin:
12 februari
Einde:
28 april
Evenement Categorie:

Locatie

Fotogalerie De Gang
Grote Houtstraat 43
Haarlem, 2011 SC Nederland
Website:
http://www.fotogaleriedegang.nl/

Gegevens

Begin:
12 februari
Einde:
28 april
Evenement Categorie:

Locatie

Fotogalerie De Gang
Grote Houtstraat 43
Haarlem, 2011 SC Nederland
Website:
http://www.fotogaleriedegang.nl/