Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pop-up Galerie Bloemendaal

19 juli t/m 29 december

expositie bloemendaal

Onlangs tekende het bestuur van Kunstkring Bloemendaal “Fiore” een contract voor het gebruik van het voormalige Blokker winkelpand aan de Bloemendaalseweg in Bloemendaal.

Kunst, een mooie bestemming voor tijdelijke leegstand

Dit grote pand mag gebruikt worden voor exposities en kunst gerelateerde activiteiten zoals lezingen, workshops etc.  In principe kan Fiore gebruik maken van de ruimte tot het einde van dit jaar, tenzij het eerder wordt verhuurd. Het pand stond echter al geruime tijd leeg. Er is veel leegstand in de Bloemendaalse winkelstraat. Sommige panden staan al meer dan 6 jaar leeg. Die lege donkere gaten maken de kleine winkelstraat niet erg aantrekkelijk. Kunst geeft leegstaande winkels een mooie, tijdelijke bestemming. Het pand wordt schoon gehouden, verlicht en de winkeldeur staat weer open.

Kunstkring Fiore

De Kunstkring Fiore telt 25 leden en bestaat 15 jaar. De kunstenaars zijn woonachtig of werkzaam in de gemeente Bloemendaal. Op deze eerste tentoonstelling in de pop-up galerie Bloemendaal is alleen werk te zien van Fiore leden. Om de 3 à 4 weken komt er een nieuwe expositie waar ook kunstenaars die geen lid zijn, kunnen exposeren. Zij kunnen zich aanmelden bij de secretaris Nelke Masseus (nmasseus@hotmail.com) of bij de voorzitter Floor de Bruyn Kops (art@floordebruynkops.nl).

Het werk op de expositie is divers: sieraden, keramiek, fotografie, beelden, schilderijen, werk op papier en installaties.

Opening & openingstijden

Donderdag, 19 juli wordt om 17.00 uur de Pop-up Galerie Bloemendaal geopend door de Bloemendaalse wethouder van cultuur: Susanne de Roy van Zuidewijn-Rive.

De pop-up galerie Bloemendaal, Bloemendaalseweg 46 is open van donderdag tot en met zaterdag van 11-18 uur. Toegang is gratis. Alle tentoongestelde kunst is te koop.

Gegevens

Begin:
19 juli
Einde:
29 december
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pop-up galerie Bloemendaal
Bloemendaalseweg 46
Bloemendaal, 2061 CL
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
19 juli
Einde:
29 december
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pop-up galerie Bloemendaal
Bloemendaalseweg 46
Bloemendaal, 2061 CL
+ Google Maps