Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verkoop-tentoonstelling in Werkkamer We Are Public

16 februari t/m 17 februari

werkkamer

Het is je vast niet ontgaan. De campagne van We Are Public heeft succes afgedwongen. De 1e 500 inschrijvingen zijn binnen. De teller loopt nog steeds op want de actie loopt tot 24 februari.

Ter ondersteuning is een zgn. Werkkamer ingericht aan de Grote Markt 15 in Haarlem. In dat pand is werk te zien van Hans Bossmann. Hans is een Haarlemse kunstenaar die niet werkt in een atelier maar vanuit de openbare ruimte. Daar zoekt hij contact met de mensen en tekent samen met hen op meubels en voorwerpen.

Deze sociaal georiënteerde kunst kenmerkt zich door de obsessieve tekenstijl en consequente motieven. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Kijk dan eens naar onderstaande video uit 2017 met een impressie van een Werkkamer in Winkelcentrum Schalkwijk.

Verkooptentoonstelling

Gemaakte werken worden met medewerking van Mirjam Hijstek ter verkoop aangeboden op 16 & 17 februari van 12.00 tot 17.00 uur. En mocht je op die dagen nou geen tijd hebben dan kan je altijd nog een afspraak maken tot 23 februari. Meer info over de aangeboden werken én de bijbehorende prijzen staan hier vermeld.

 

Gegevens

Begin:
16 februari
Einde:
17 februari
Evenement Categorie:

Locatie

We Are Public
Grote Markt 15
Haarlem, 2011 RC

Gegevens

Begin:
16 februari
Einde:
17 februari
Evenement Categorie:

Locatie

We Are Public
Grote Markt 15
Haarlem, 2011 RC