Openingstijden in de tekst van dit bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Visioenen in de Kloostergangen

4 juli t/m 31 augustus

Kloostergangen

Visioenen is het thema van de KZOD tentoonstelling  in de Refter en de historische gangen van het Haarlemse Stadhuis aan de Grote markt.

Visioenen

Met deze expositie haken 14 beeldend kunstenaars in op een thema dat ruimte biedt voor tal van invalshoeken. Visioenen wordt op internet beschreven als droombeelden of verschijningen, ervaren als het bovennatuurlijke of mystiek schouwen van beelden, waar een voorspellend vermogen aan wordt toegeschreven. Een overkoepelend, intrigerend, thema met voor de 14 exposanten veel ruimte voor een geheel eigen invulling.

De exposerende KZOD kunstenaars zijn: Eva van Lis, Arnold Janssen, Peter Schelvis, Emilio Sanchez Diaz, Ada Kors, Anneke Koster, Afke Spaargaren, Margot Dukker, Arjan Bosch, Rosa Navarro, An Luthart, Adriaan Brand, Coby Kluitman en Hans Duivenvoorden.

Openingstijden

De tentoonstelling is (gedurende werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur) te bezichtigen vanaf woensdag 4 juli t/m zondag 31 augustus 2018 in de Kloostergangen van het Stadhuis in Haarlem (Grote Markt 2). De feestelijke opening zal plaats vinden op vrijdag 6 juli om 16.00 uur.

 

Visioenen

Visioenen 2018 – een werk van KZOD kunstenaar Arnold Janssen

Gegevens

Begin:
4 juli
Einde:
31 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Kloostergangen
Grote Markt 2
Haarlem, 2011 RD
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
4 juli
Einde:
31 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Kloostergangen
Grote Markt 2
Haarlem, 2011 RD
+ Google Maps