Droom jij weg bij foto’s, keramiek of juist schilderkunst? Landschappen of portretten? Wil je alles zelf kunnen invullen bij een abstract werk of gelijk zien waar het werk overgaat? Bij het Kunst centrum Haarlem is de centrale expositie van de Kunstlijn Haarlem. Alle deelnemers leverden een klein werkje in. Diverse disciplines, stijlen en onderwerpen hangen bij elkaar. Welk werk trekt jouw aandacht?

Kunstlijn Publieksprijs 2018

Het Kunst centrum Haarlem is nieuwsgierig naar de voorkeur van het publiek. Marina Raymakers, directeur van Kunst centrum Haarlem: “Bij ons draait niet het alleen om de kunst en de kunstenaar, maar vooral om de kunstliefhebber of de toevallige voorbijganger. Iedereen kan en mag een mening hebben over kunst. Daarom organiseren we de Kunstlijn Publieksprijs 2018”

Bezoekers kunnen op vrijdag 2 november, zaterdag 3 én zondag 4 november tot 17 uur een stem uitbrengen voor de Kunstlijn Publieksprijs. Als dank ontvangt de stemmer een bon om drie maanden gratis kunst te lenen. “Want kunst lenen is de manier om te ontdekken wat écht bij jou past.”

Uitslag op 8 november

De winnaar van de Kunstlijn Publieksprijs 2018 wordt op donderdag 8 november om 16 uur bekendgemaakt. De maker van het winnende werk mag in het najaar exposeren in het trappengat van het Kunst centrum. Marina gaat hoogst persoonlijk op atelierbezoek om samen de werken te selecteren.

De centrale expositie is tevens dé plek om te bepalen waar je nog een kijkje wil nemen. Bij ieder werk staat de locatie vermeld waar de kunstenaar exposeert, dus stippel die persoonlijke kunstroute maar uit!

Kunst centrum Haarlem | Gedempte Oude Gracht 117-121 | Haarlem

Centrale Expositie Kunstlijn Haarlem
27 okt t/m 17 nov
Uitreiking Kunstlijn Publieksprijs 2018: do 8 nov 16 uur