redactiemedewerkers

Je kent de Kunstlijn Haarlem natuurlijk van ons jaarlijkse evenement in het eerste weekeinde van november. Wij organiseren al ruim 30 jaar een open atelierroute door Haarlem. In 2017 hebben we het roer om gegooid, naast het jaarlijkse evenement is de Kunstlijn Haarlem geëvalueerd tot online platform. Het hele jaar door fotograferen, bloggen en schrijven wij over de beeldende kunst in Haarlem en omstreken.

Wij zijn op zoek naar redactiemedewerkers om ons team te versterken. Het takenpakket van onze redactie bestaat onder meer uit:

  • Het verzamelen van persberichten over kunst exposities in Haarlem en het bijhouden van de Kunstlijn Haarlem Kunst Agenda
  • Interviews met kunstenaars en deze publiceren op onze website
  • Verslaglegging van expositie openingen
  • Het schrijven van ondersteunende teksten over Kunstlijn Haarlem voor onze website
  • Het schrijven en publiceren van de Kunstlijn Haarlem nieuwsbrief

We zoeken redacteuren met interesse in kunst en met ervaring van het schrijven van online content en het gebruik van WordPress. Kennis en ervaring met het gebruik van SEO is een pre. En wij verwachten dat je als redactiemedewerker in groepsverband maar ook zelfstandig kunt werken.

Kunstlijn Haarlem is een vrijwilligersorganisatie. Gelet op onze contacten in de Haarlemse kunst & cultuur, het Haarlemse bedrijfsleven en de Haarlemse politiek kan een functie bij onze organisatie jouw netwerk wel verder verdiepen. Daarnaast maak je deel uit van een heel enthousiast team waarin in goede sfeer en met veel plezier wordt samengewerkt.

Lijkt het jou ook leuk om daar deel van uit te maken? Laat dan van je horen. We maken graag een afspraak met jou! Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@kunstlijnhaarlem.nl en dan laten wij snel van ons horen.