Ballotage

Tijdens Kunstlijn Haarlem 2017 hebben circa 250 deelnemende kunstenaars zich gepresenteerd aan ons publiek. En mede dankzij de prachtige overzichtstentoonstelling in Kunst Centrum Haarlem zijn er tijdens deze editie ook veel kunstwerken verkocht. Ben je zelf kunstenaar en wil je ook profiteren van wat Kunstlijn Haarlem te bieden heeft? Je zet daartoe de 1e stap door je aan te melden voor onze ballotage.

Ballotage

Wil je voor de eerste keer meedoen? Dan moet je werk eerst beoordeeld worden door een ballotagecommissie. Eenmaal geballoteerd kun je gebruik maken van de mogelijkheden die het Kunstlijn-platform je te bieden heeft. Hoe dat precies werkt lees je terug op de pagina Aanmelden voor ballotage. Ballotage en deelname aan Kunstlijn Haarlem is bestemd voor kunstenaars uit Haarlem of directe omgeving. Op de pagina DEELNEMEN kan je nog meer informatie lezen over deelname aan ons evenement.

Doe je dit jaar ook mee als deelnemende kunstenaar? Wij hopen van wel, zodat we straks ook jouw werk kunnen bewonderen op onze website.