/door

De meester en zijn gezellen – Kinder Kunst route

De Kunstlijn organiseert dit jaar tijdens het Kunstlijn-weekeinde de eerste KinderKunstroute: een route door de stad langs Kunstlijn-locaties. En de kinderen gaan zelf kunst maken samen met een een kunstenaar. Hun werk is vervolgens twee maanden lang te zien bij Museum Haarlem in de tentoonstelling: MEESTERS IN WORDING.
Hilde Foks
/door

Het Haarlems Sieraad Collectief

De sieraad vormgevers van het Haarlem Sieraad Collectief vervaardigen ambachtelijke sieraden. De schoonheid en materialiteit van elk opzichzelfstaand kunstwerk staan daarin centraal.
/door

Een galerie aan huis: Galerie a Casa

Op 6 april dit jaar werd Haarlem een nieuwe galerie rijker. De naam van de galerie verraad al een beetje dat we hier met een bijzondere galerie te maken hebben: Galerie a Casa is een galerie aan huis. Kunstlijn Haarlem ging eens langs en maakte kennis met haar eigenaar: Marcel Spruijt.
Expositieruimte
/door

Op zoek naar een geschikte expositieruimte?

Ben je als deelnemer nog op zoek naar een geschikte expositieruimte? Plaats dan een oproep om een geschikte plek te vinden. We plaatsen voor onze deelnemers die oproep op deze pagina en delen die berichten ook regelmatig via onze Facebookpagina.

Kunstlijn archief

Facebook

Instagram

Onze vrienden

stadsglossy
kunstcentrum
Haerlems-Bodem-Weblogo
Volgendeop TwitterAbonneer op RSS Feed