Op zaterdag 8 september, uitgerekend met het Haarlemse Cultuur Festival, wordt Galerie Olivijn officieel geopend. Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom in het rijksmonument in de Kleine Houtstraat 70. Galerie Olivijn heeft midden in de Gouden Straatjes van Haarlem haar unieke plek gevonden op de eerste etage van het onlangs geopende Restaurant Olivijn.

Galerie Olivijn

Galerie Olivijn, opgericht door fotografe Saskia de Wal – Post, heeft een voorliefde voor fotografie en Haarlemse kunstenaars en zal naast fotografie ook andere kunst vertonen en verkopen. De galerie biedt ruimte aan kunstenaars en kunstliefhebbers om elkaar te ontmoeten tijdens evenementen, zoals galeriediners, lezingen en workshops.

De sfeervolle locatie en de gastronomische sensaties van het gelijknamige restaurant op de begane grond, bieden een garantie voor avonden waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Restaurantgasten genieten tijdens hun lunch of diner exclusieve vrije toegang tot de galerie en kunnen op verzoek hun aperitief en/of dessert in de galerie nuttigen, zodat er in alle rust van alle kunst genoten kan worden, zowel op het bord als aan de muur.

Galerie Olivijn

Feestelijke opening

Zaterdag 8 september worden de werken getoond van diverse gerenommeerde en opkomende kunstenaars als Ron Greve, Marianne Gantzert, Kunstlijn Haarlem deelnemer Niels Watermulder,  Graziella Curreli, Kunstlijn Haarlem deelnemer Oliver Gouwenberg en de galeriste zelf. Deze dag zal feestelijk worden gevierd met zangeres Francisca Burgos.

Openingstijden

Vanaf donderdag 13 september is de galerie geopend op donderdag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en op afspraak.

Galerie Olivijn