Kunstlijn Haarlem Locaties

De tijd vliegt voorbij. Plotseling lijkt het Kunstlijn weekeinde van 3, 4 & 5 november niet meer zo heel ver weg. Wij kijken er enorm naar uit. Inmiddels hebben circa 115 kunstenaars zich ingeschreven voor deelname aan de 32e editie van het Kunstlijn Haarlem weekeinde. En daar zijn wij maar wat blij mee. De teller loopt ook nog steeds op, dus mocht je jezelf als geballoteerde kunstenaar nog niet hebben ingeschreven dan is nu hét moment om actie te ondernemen.

Offline: Gedrukte plattegrond

Ook wij ontkomen niet aan deadlines. De datum om in de gaten te houden is 1 september 2017. Tot dan kun je worden geplaatst in een gedrukt exemplaar van onze plattegrond. Vermelding op dit gedrukte exemplaar kan voor inschrijvingen ná 1 september niet meer worden gegarandeerd.

Online: Interactieve plattegrond

plattegrondHaal je 1 september niet? Dan is gelukkig nog niet alle hoop verloren. Iedere deelnemer komt  ook op een interactieve plattegrond van Google Maps te staan.

Op deze kaart krijgt je een eigen marker. Die marker ontsluit een infokaartje met relevante informatie van iedere kunstenaar. We vermelden je naam, een afbeelding van jouw kunst én een directe link naar jouw eigen deelnemers pagina.

Dit jaar krijg je dus veel exposure en kun je door iedereen gevonden worden. Kunstlijn Haarlem zet zich nu eenmaal graag in voor haar deelnemers!