Over Kunstlijn Haarlem

Het eerste weekend van november zetten kunstenaars uit Haarlem en  omstreken hun deuren open voor hun publiek. Solo- en groepstentoonstellingen zijn te bezoeken in open ateliers, galeries en musea. Jaarlijks organiseert de Kunstlijn een toonaangevend evenement van en voor hedendaagse kunstenaars uit Haarlem en omstreken. Wat deze stad aan kwaliteit te bieden heeft op gebied van beeldende kunst is te zien op zo’n 150 bijzondere locaties.

Een bruisend kunstevenement met een dynamisch online platform

2, 3 en 4 november 2018 bruist het in Haarlem! De stad verandert in een grote cultuurtempel waarin beeldende kunst centraal staat. Er is schilderkunst, beeldhouwkunst en design, maar ook, film, dans en theater. Naast de verschillende exposities en open galerieroutes zijn er nog vele andere culturele activiteiten.

De gangbare openingstijden op zaterdag en zondag zijn van 11.00 – 17.00 uur. Voor vrijdagavond 2 november gelden aangepaste tijden. Kijk daarvoor naar de Nacht van de Kunst.

Kunstlijn Haarlem biedt de gelegenheid een kijkje te nemen bij de kunstenaar in zijn atelier. Daarnaast zijn er verrassende presentaties in galeries, musea, kerken, winkels, warenhuizen en meer! Al sinds 1985 stimuleert Kunstlijn Haarlem jaarlijks de verkoop van kunstobjecten.

In 2018 vindt de 33e editie van Kunstlijn Haarlem plaats. Dit jaar word je weer gedurende het gehele jaar op de hoogte gehouden door het online Kunstlijn platform. Hierop vind je de Kunstlijn Kunst Agenda, biografiepagina’s van deelnemende kunstenaars en galeries, maar ook tentoonstellingsreviews, interviews, atelierbezoeken en blogs. Hou de website in de gaten. We zien je graag het eerste weekend van november!

Team Kunstlijn Haarlem

Team Kunstlijn Haarlem

Team Kunstlijn Haarlem 2018

Foto: Olaf Kramer | Locatie: DeDAKKAS.

Volg Kunstlijn op Facebook