DEELNEMEN

Zoals elk jaar kunnen door Kunstlijn Haarlem geballoteerde kunstenaars zich inschrijven voor het KUNSTLIJN HAARLEM weekeinde. In 2019 valt het Kunstlijn Haarlem weekeinde op 2 & 3 november.

Ballotage

Je kan jezelf als kunstenaar opgeven als je door Kunstlijn Haarlem bent geballoteerd. Ben je nog niet geballoteerd? We organiseren 2 x per jaar een ballotageronde. De eerste in februari en ook nog een in juni van ieder jaar.We publiceren die data op deze pagina en maken er melding van op onze Facebook pagina.

Voor meer informatie over onze ballotage verwijzen we naar onze pagina: Aanmelden voor ballotage.

Inschrijven

Op onze website bieden we twee inschrijfmogelijkheden aan. Je kunt kiezen voor het vertrouwde Kunstlijn BASIS Pakket (€ 65,00) of kiezen voor ons Kunstlijn PLUS Pakket (€ 85,00). Niet twee maar vijf afbeeldingen én een biografie voor maar twintig euro extra. Schrijf je zo snel mogelijk in zodat je jezelf ook online kunt presenteren aan ons publiek. Wij zorgen voor extra aandacht via onze website en social media kanalen.

INSCHRIJVEN

Kunstlijn BASIS pakket
€ 65,00 p/j
Deelname Kunstlijn Haarlem weekeinde
Vermelding op website Kunstlijn Haarlem
Plaatsing van maximaal 2 afbeeldingen
Vermelding eigen website adres
Vermelding van max. 2 social media adres(sen)
 
 
 
 
Kunstlijn PLUS pakket
€ 85,00 p/j
Deelname Kunstlijn Haarlem weekeinde
Vermelding op website Kunstlijn Haarlem
Plaatsing van maximaal 5 afbeeldingen
Vermelding eigen website adres
Vermelding van max. 5 social media adres(sen)
Vermelding korte biografie van circa 200 woorden
Aanmelden van items in de KUNSTLIJN KUNST AGENDA (exposities, tentoonstellingen, deelname evenementen)
Optie om max. 2 x per kalenderjaar je afbeeldingen te veranderen
 

UPDATEN VAN JE EIGEN PAGINA

Ben je al ingeschreven en wil je jouw gegevens (afbeeldingen en/of expositieadres) updaten? Maak dan ook gebruik van het inschrijfformulier. Je krijgt dan ook een optie te zien of het gaat om een UPDATE van je bestaande pagina.

Tussen 1 juli t/m 31 augustus kun je je locatie tijdens het Kunstlijn Haarlem weekeinde aan ons doorgeven. Die locatie wordt ook vermeld op jouw portfolio pagina en op de nog te verschijnen plattegrond.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie verwijzen we naar de FAQ (veel gestelde vragen) op deze pagina. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd een mail sturen naar info@kunstlijnhaarlem.nl.