Aanmelden voor Ballotage

TOELICHTING

Ballotage

De Kunstlijn is een groot en gewaardeerd kunstevenement in Haarlem en omstreken. Om de kwaliteit van de getoonde kunst te waarborgen werken we met een ballotage. Wil je voor de eerste keer meedoen, dan moet je werk beoordeeld worden door een ballotagecommissie. Eenmaal geballoteerd kun je gebruik maken van de mogelijkheden die het Kunstlijn-platform je te bieden heeft. Je kunt kiezen tussen het Kunstlijn Basis- of het Kunstlijn Plus Pakket. Beide pakketten zijn inclusief deelname aan het Kunstlijn Haarlem weekend in november. Bekijk ook nog even ons reglement en de informatie op de pagina Deelnemen aan Kunstlijn Haarlem.

Werkwijze / verantwoording ballotagecommissie

Een jaarlijks samengestelde ballotagecommissie, bestaande uit minimaal één beeldend kunstenaar, een afvaardiging van team Kunstlijn Haarlem en een kunstkenner van buiten de regio, adviseert het bestuur van Kunstlijn Haarlem.

Je aanvraag wordt getoetst aan de hand van de volgende criteria: professionaliteit (cultureel ondernemerschap), genoten opleiding en ambitie. Het ingezonden werk dient recent (d.w.z. niet ouder dan 2 jaar), vernieuwend, origineel en inspirerend te zijn. De ballotagecommissie hanteert bij de beoordeling van je aanvraag criteria die gebruikelijk zijn voor de professionele standaard binnen verschillende beroepsverenigingen van beeldend kunstenaars. Het bestuur van de Kunstlijn behoudt zich op termijn het recht van herballotage voor.

Aanmelden

Aanmelden voor ballotage 2019 kan van 1 t/m 24 februari en van 1 t/m 24 juni 2019.

Na aanmelding via het ballotageformulier ontvang je een bevestigingsmail, waarin je wordt geïnformeerd over de materialen die wij van je nodig hebben.

De uitslag van de ballotagecommissie ontvang je na circa drie weken na je aanmelding. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Na positieve ballotage mag je ook deelnemen aan het Kunstlijn weekend in november. Als je uiterlijk 1 september je expositielocatie aan ons door geeft kunnen wij je nog vermelden op onze plattegrond.


AANMELDEN

Ballotage voor deelname Kunstlijn Haarlem 2019 is mogelijk van 1 t/m 24 februari 2019 en van 1 t/m 24 juni 2019. Tijdens deze periode  zal hiervoor op deze pagina een speciaal inschrijfformulier verschijnen. Na het invullen en versturen van dit formulier ontvang je alle benodigde informatie m.b.t. onze ballotage. Heel veel succes!

Ballotage gesloten

Aanmelding voor de Kunstlijn Haarlem ballotage is nog niet mogelijk..

Kunstenaars

Deze kunstenaars staan al ingeschreven bij ons. Kom je er binnenkort ook tussen te staan?