VRIENDEN VAN HET FRANS HALS MUSEUM

Het Frans Hals Museum is één museum op twee locaties in Haarlem. Hier ontmoet het heden het verleden en het verleden de toekomst. Hier ontmoet Frans Hals zijn Vrienden.

Vrienden van Frans Hals

Het museum kan niet zonder vrienden en vrienden niet zonder het museum. Het Frans Hals Museum maakt Vrienden deelgenoot van haar wereld; weet als eerste wat er is te zien, leer over de ideeën achter de tentoonstelling, verdiep je in de tijdsperiode of een thema van de kunst. Vrienden bieden op hun beurt het museum de ruimte om kunst te kopen, te onderzoeken en op prikkelende wijze te tonen. Als Vriend draag je bij aan prachtige aankopen, indrukwekkende restauraties en spraakmakende exposities.

Een goed museum ontwikkelt zich voortdurend. Daartoe heeft het Vrienden nodig om mee in gesprek te gaan. Vrienden met een oprechte belangstelling, een kritische blik, een hart voor kunst. Het team van directeur Ann Demeester is voortdurend in dialoog met bezoekers, kunstliefhebbers en Vrienden: samen ontdekken zij steeds nieuwe manieren om naar hedendaagse, moderne en oude kunst te kijken.

Welkomstpakket

De Vrienden van het Frans Hals Museum nodigen de kunstenaars en kunstliefhebbers van Haarlem uit om deel te nemen aan deze dialoog: word nu Vriend van Frans! Je bent al Vriend voor een jaarlijks bedrag van €32,50. Een aanmelding nu geldt tot en met december 2019. Om de bijzondere expositie ‘Frans Hals en de Modernen’ te vieren hebben wij een speciaal welkomstpakket:

  • Gratis toegang tot het museum. Ook de toeslag van EUR 8,- voor de expositie ‘Frans Hals en de Modernen’ vervalt voor u als Vriend
  • Gratis expositiemagazine ‘Frans Hals en de Modernen’ ter waarde van EUR 10,-
  • Gratis toegang tot de lezing van Michiel Kersten op 4 november over de herontdekking van Frans Hals door laat 19e-eeuwse kunstenaars als Édouard Manet, Max Liebermann en Vincent van Gogh, inclusief rondleiding door de tentoonstelling.
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Soirée (dit jaar op 12 december)

En verder:

  • Uitnodigingen voor openingen en private views
  • Gratis toezending van museummagazine TOON
  • Gratis of met korting toegang tot de activiteiten van de Vrienden
  • Het laatste museumnieuws in je mailbox

Meld u nu aan als Vriend van het Frans Hals Museum

  • De door u ingevulde gegevens worden door Kunstlijn Haarlem aangeboden bij de Vereniging Vrienden van het Frans Hals Museum. U ontvangt van de Vrienden van het Frans Hals Museum een bevestiging en nadere informatie over de betaling.