Kunstlijn Haarlem 2018. Het lijkt nog zo ver weg. En dat is het eigenlijk ook. Op dit moment zijn er nog 23 weken te gaan. Maar desondanks zijn onze voorbereidingen wel al opgestart.

Tijd voor een update

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? We zetten er een paar op een rij.

Overzicht van deelnemende kunstenaars

We hebben onlangs het overzicht van deelnemende kunstenaars op onze website aangepast.  Je wordt nu op INGESCHREVEN KUNSTENAARS iedere keer weer opnieuw ontvangen door een willekeurige (ad-random) presentatie van 50 deelnemende kunstenaars. Als je specifiek naar iemand wil zoeken gebruik je de buttons met een alfabetische onderverdeling. En dan komt iedere kunstenaar vanzelf voorbij. Er staan er momenteel ruim 230 voor je klaar.

update

Start 2e Ballotage ronde 2018

Van 1 t/m 24 juni start onze 2e en laatste ballotageronde van dit jaar. Ben je kunstenaar en wil je graag meedoen met onze atelierroute en vermeld worden op onze website? Meld je dan vanaf 1 juni aan op de pagina Aanmelden voor ballotage of lees alle informatie op onze pagina Deelnemen. Je vindt daar o.a. informatie over onze pakketten én de antwoorden op veelgestelde vragen.

Thema Kunstlijn Haarlem 2018

Het thema voor Kunstlijn Haarlem 2018 is inmiddels ook vastgesteld: OMZIEN NAAR NU | Kunstlijnen, tijden en grenzen. Wij hopen dat dit thema onze deelnemers zal inspireren tot het creëren van mooie kunst. We hebben er ook een heel mooi affiche voor ontworpen en die laten we binnenkort ook graag even zien.

Centrale Expositie

Iedere deelnemende kunstenaar mag weer een kunstwerk exposeren in de centrale expositie bij Kunst centrum Haarlem. Dit kunstwerk heeft een maximale omvang van 30×30 cm. Hou hier alvast rekening mee. Nadere informatie over de centrale expositie volgt in de aanloop naar de Kunstlijn.

Promotie

Heb je het al gemerkt? We proberen doorlopend de kunst in Haarlem én onze deelnemers onder de aandacht te brengen. Onze Kunstlijn Kunst Agenda verricht daar goede zaken voor. En we zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram. Als je ons volgt heb je ons vast wel eens voorbij zien komen. En we werken samen met o.a. de Haarlemse Stadsglossy. Wij verzorgen daarin een groot interview met een van onze deelenemers. Zo is recent geschreven over Marianne Lammersen en Maartje Blans. Het volgende nummer wordt nog even een verrassing.

En verder…

Er is nog veel meer te vertellen. Daar komen we binnenkort wel op terug. We gaan ons eerst nog even richten op de komende ballotage ronde en gaan ons dan opmaken voor het verwerken van nieuwe inschrijvingen. Kortom, we zijn goed op weg naar weer een succesvolle editie van Kunstlijn Haarlem. Hebben jullie er ook al zin in?